Nyheter
07 dec 2022

PULSEN OMSORG FÅR UTMÄRKELSEN “HEALTHY PLACE TO WORK”

Hälsoutmaningen, förmånscykel och startplats i Kretsloppet i Borås på Pulsen satsar vi verkligen på välmående. Som ett kvitto på ytterligare ett hälsoinitiativ kan vi nu berätta att Shibuya, Pulsen Omsorg och Pulsen AB har blivit utsedda till “Healthy Place to Work” powerd by OneLab.

För att bli tilldelad “Healthy Place to Work” krävs det att företaget aktivt arbetar med sitt hälso- och arbetsmiljöarbete samt uppfyller vissa kriterier. Bolagen måste arbeta med identifiering och kartläggning av hälsorisker i organisationen och hos medarbetarna, det måste finnas en uppföljning av medarbetarna som löper hälsorisk och slutligen ska det finnas en plan för förebyggande hälsoarbete.

För många innebär en hälsoundersökning att du tar blodtryck samt väger och mäter dig. Vi vet att hälsa är mer än så. Om risker upptäcks erbjuds individuell rådgivning genom samtalsstöd eller läkarsamtal. Vi vill att vår anställda ska må bra, på alla plan, och nu ger vi möjlighet till anställda i flera av våra bolag att genomföra en digital hälsoundersökning för ett hållbart arbetsliv.

Vill du veta mer om vad Pulsen Omsorg erbjuder som arbetsgivare? Lär känna några av våra medarbetare och läs mer om våra förmåner här.

”Det är en fin utmärkelse som vi fått på Pulsen Omsorg som vi är stolta över. Det är ett viktigt område som vi aktivt jobbar inom och försöker uppmuntra och inspirerar medarbetarna till vardagsmotion, välmående och en bra balans mellan jobb och fritid. För oss är det en självklarhet att ta hand om våra medarbetare och se till att de mår bra, kan prestera och att de trivs på jobbet!” Säger Frida Svenningsson, People & Culture på Pulsen Omsorg.