Nyheter
22 nov 2022

Nermin Avdic nominerad till årets engagemangsledare

”Jag blir både berörd, glad och stolt över att någon vill nominera mig, det kom verkligen som en överraskning”, berättar Nermin Avdic på Pulsen Omsorg efter beskedet att han är nominerad i &franklys Engagement Award 2022.

&frankly är ett företag och samtidigt verktyg som används av flera av bolagen inom Pulsen Group för att mäta och öka medarbetarnas engagemang på arbetsplatsen. Utmärkelsen instiftades av 2021 och går till företag, organisationer, team och människor som enligt företaget ” har gjort ett enastående arbete för att driva medarbetarengagemanget – och som bevisligen lyckats i sina föresatser”.

I kategorin Årets Engagemangsledare hade medarbetare själva möjligheten att nominera en kandidat till priset – och där blev Nermin Avdic en av de tre finalisterna. Efter knappt två år på Pulsen Omsorg har han redan utmärkt sig för sitt goda ledarskap i rollen som Customer Experience Manager.

Nomineringen lyder:

”Nermin Avdic, Customer Experience Manager på Pulsen Omsorg, är en riktig teamplayer. Med sin omtänksamma närvaro får han alltid sina kollegor att känna sig sedda och inkluderade på arbetsplatsen. Nermin inspirerar och uppmuntrar dagligen sitt team till att utvecklas, växa och att ta plats i sitt arbete. Han ger utrymme för eget ansvar men finns samtidigt där för råd och som en stabil stöttepelare. Att skapa motivation och engagemang är hans expertis!”

Nermin Avdic kan bli årets engagemangsledare

Grattis Nermin, hur kändes det när du fick veta att du är nominerad?

”Tack så mycket! Jag blev förstås glad och rörd att det finns kollegor som upplever mig på det här sättet. Nomineringen känns som en vinst i sig, den ger mig motivation och inspiration!”

Hur ser du på ledarskap?

”Min största drivkraft på jobbet är människorna!  Genom att se varje individ för den den är och på så sätt genom coachning, dialoger och nyfikenhet få dem att våga utmana sig själva för att utvecklas är riktigt roligt! Det finns ett förtroende både från Pulsen Omsorg och Pulsen Group att arbeta med transformativt ledarskap och självledarskap. Det gör att jag kan ge mina medarbetare både ansvar och mandat att se möjligheter och ta initiativ. Jag tror att det skapar motivation för varje individ att växa!”

Vinnaren utses den 9 december.

Läs mer på: https://www.andfrankly.com/sv/engagement-award-2022