Nyheter
18 maj 2020

Enkelhet för användaren i fokus när nya Combine släpps

Combine, Pulsen Omsorgs lösning för social omsorg, genomgår en stor omvandlingsresa mot att bli Sveriges modernaste plattform för effektiv digital välfärd. Nu släpps den första stora releasen som ger användarna tillgång till en helt ny plattform där modern teknologi skapar nya användarupplevelser och utgör grunden för framtidens modulära omsorgslösning.

Nu släpper Pulsen Omsorg sin första stora release av nya Combine. Bolagets moderna lösning för socialtjänsten genomgår en stor omvandling till att bli en modern tjänsteplattform inom social omsorg för kommunal och privat sektor. Göran Lobell, utvecklingschef på Pulsen Omsorg, berättar att det är utförarna som ser den största förändringen i releasen.

Idag kommer flera tusen personer gå till jobbet, öppna en dator eller mobil och se ett helt nytt gränssnitt i Combine. Med den nya plattformen i botten öppnar vi upp för flexiblare arbetssätt med mobilitet i fokus och ett gränssnitt som underlättar för våra kunders arbete i vardagen. Många av våra kunders arbetssituation är mycket pressad idag och därför är det extra
glädjande att vi förenklat vardagen för våra många användare, säger Göran Lobell.

Världsledande inom digitalisering

Digitalisering medför stora möjligheter inom omsorgssektorn. Vision e-hälsa 2025 innebär att Sverige ska vara världsledande inom e-hälsa om fem år. Pulsen arbetar proaktivt och långsiktigt för att bygga en marknadsledande tjänst för digitalisering av välfärden.

Pulsen Omsorgs ambition är att vara en av de ledande tjänsteleverantörerna inom digitalisering av välfärden, och nya Combine är den första byggstenen i vår ambitiösa satsning, säger Magnus Skebäck, vd på Pulsen Omsorg avslutningsvis.

Pulsen Group är en familjeägd bolagskoncern. Vi utvecklar företag baserat på insikterna från snart 60 år av eget, framgångsrikt entreprenörskap. Flera av våra bolag jobbar med IT. Några är verksamma i helt andra branscher. Men vi förenas allihop i vår grundläggande syn på företagande och ledarskap. Vi tycker att goda affärer även måste bidra till en bättre värld. Och vi är övertygade om att hållbar affärsutveckling bara kan komma inifrån, från de människor som faktiskt verkar i bolagen varje dag. Därför fokuserar Pulsen Group framförallt på att ge människor nycklarna till att lyckas själva. Både som ledare och individer. För vi vet att det är så man når långsiktig framgång. Och gör världen lite bättre.