Kundcase
20 nov 2021

Vännäs och Bjurholms kommuner sluter tioårigt avtal med combine

Pulsen Omsorg presenterar stolt att Vännäs och Bjurholms kommuner har skrivit avtal för 10 år med Combine – branschens modernaste välfärdssystem. Detta blir en nystart i samarbetet med siktet ställt på att möta framtidens utmaningar.

Vännäs och Bjurholms kommuner kommer under våren börja införandet av Combine och därav få en nystart i samarbetet med Pulsen Omsorg och gå in i den nya generationens verksamhetssystem. Då samhällets krav på digitalisering kan utgöra en utmaning för Sveriges kommuner krävs moderna kommunikationslösningar och systemstöd. För att möta dessa behov erbjuder Combine marknadens modernaste system som kontinuerligt utvecklas och förbättras. Kommunerna har genom upphandling ingått avtal för ett komplett system med IFO, LSS, SoL samt HSL. Inkluderat i detta system är även Combine Plan – Pulsen Omsorgs senaste expansion i Combine-familjen.

Inkluderat i detta system är även Combine Plan – Pulsen Omsorgs senaste expansion i Combine-familjen.

Combine Plan är planeringssystemet där användarvänlighet och effektiva processflöden står i fokus. Tjänsten är webbaserad och enkel att få tillgång till oavsett plats, tid eller val av teknisk enhet. Combine Plan har ett komplett stöd för detaljplanering inom kommunal och privat välfärdsomsorg. Det har unika funktioner som skapar förutsättningar för att optimera planering av insatser och åtgärder samt matcha brukarens uppdrag och behov med personalens schema och kompetens.

Tillsammans med våra partners Phoniro och Digital Fox levererar Pulsen Omsorg denna helhetslösning till kommunerna under 2022, och vi ser fram emot att

OM PULSEN OMSORG

Pulsen Omsorg bygger det digitala ekosystemet för både dagens och framtidens välfärd. Ett system som knyter samman omsorg, myndigheter och individer. Med verktyg som skapar mer tid för omsorg i omsorgen. Och tjänster som för människor närmare varandra, ökar livskvalitén och räddar liv.

På Pulsen Omsorg hittar du passionerade medarbetare med vitt skilda specialistkunskaper. Vi kan säkert tyckas olika. Men vi har alla sökt oss hit av samma anledning: För att få chansen att göra skillnad. Riktig skillnad, för andra människor. Vårt bolag har funnits sedan 1987 och är en del av Pulsen Group. Koncernen ger oss långsiktig trygghet – och förutsättningarna för att ständigt kunna utvecklas.