Kundcase
10 nov 2021

Täby fortsätter sitt långa partnerskap med Pulsen Omsorg

Täby kommun har skrivit ett nytt tioårsavtal med Pulsen Omsorg och verksamhetssystemet Combine. Kommunen har använt systemet i många år och ser utvecklingen av den nya plattformen som ett av skälen till att man fortsätter samarbetet.

Täby kommun i norra Stockholm är hem åt 73.000 invånare och har genom sin sociala omsorg länge samarbetat med Pulsen Omsorg. Tillsammans med stockholmskommunerna Nacka och Upplands Väsby var Täby med och kravställde verksamhetssystemet Combine från första början och har varit i drift sedan 2013. Idag väljer kommunen fortsatt Combine som verktyg för sin sociala omsorg.

Täby är en fantastisk kommun som växer ständigt. Cirka 4500 Täbybor har någon form av kontakt med socialtjänsten i allt från familjerådgivning och ungdomsmottagningar till individanpassad omsorg och vård i livets slut. Vi är beroende av ett pålitligt system som är lätt att arbeta i, säger Claes Lagergren, socialchef i Täby kommun.

Nu har kommunen upphandlat verksamhetssystem för nästa tioårsperiod och valde att fortsätta med Combine och Pulsen Omsorg. Systemets modernisering är en av anledningarna.

Våra användare ser positivt på de stora förändringar som gjorts i systemet sedan man började transformera det. Pulsen är i framkant när det gäller utveckling och den nya plattformen är modern och användarvänlig. Det i kombination med vårt goda samarbete har gjort att vi valt att fortsätta samarbeta med Pulsen Omsorg, säger Claes Lagergren.

Täby har varit med oss länge och vi är väldigt glada att de valt att fortsätta sin resa tillsammans med oss. Vi hoppas kunna bidra till ännu större värde för användarna av systemet och i förlängningen för Täbyborna, säger Magnus Skebäck, vd på Pulsen Omsorg.