Warning: Undefined variable $client_case_id in /home/customer/www/pulsenomsorg.se/public_html/wp-content/themes/enfold-child/functions.php on line 1394
Kundcase
25 jan 2021

Omsorgskoncernen Humana tecknar flerårigt samarbetsavtal med Pulsen Omsorg

Humana är en av de ledande aktörerna inom privat omsorgssektor i Norden. Bolaget tecknar nu ett flerårigt samarbetsavtal med Pulsen Omsorg som ger Humana tillgång till Combine, marknadens modernaste verksamhetssystem för social omsorg. Genom affären stärker Pulsen Omsorg sin position på den privata omsorgssidan.

Humana är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Med sina 15 000 medarbetare utför man omsorgstjänster till 9000 personer. Nu tecknar Humana ett flerårigt samarbetsavtal med Pulsen Omsorg.

Humana tar ett stort och viktigt steg tillsammans med Pulsen Omsorg för att förbättra och modernisera dokumentationsverktygen i våra verksamheter. Vi ser fram emot att vara en del av utvecklingen och att våra medarbetare får del av moderna verktyg som förenklar deras vardag och samtidigt kvalitetssäkrar informationen om våra kunder och klienter, säger Eva Nilsson Bågenholm, kvalitetsdirektör på Humana.

Det är fantastiskt roligt att kunna inleda ett nära samarbete med Humana. De har en bred omsorgsverksamhet där vi också kan tillföra mycket värde, både genom vår lösning för dokumentation i Combine och kommande verktyg, men också genom vår stora erfarenhet kring omsorgssidan och processutveckling. Pulsen Omsorg har hittills framför allt arbetat mot den kommunala socialtjänsten, och har över 50 av Sveriges kommuner som aktiva kunder, men vi ser en väldigt stark utveckling och ett positivt driv på den privata omsorgssidan som vi gärna är med och utvecklar. Humana är ett av de bolag som går i täten i den här utvecklingen och det känns fantastiskt att få fördjupa vårt engagemang på privatmarknaden tillsammans med dem, kommenterar Magnus Skebäck, VD Pulsen Omsorg.

Pulsen Omsorg skapar lösningar för att digitalisera framtidens välfärd. Som en del av Pulsenkoncernen, Sveriges mest erfarna techbolag, har de en lång erfarenhet av att leverera verksamhetssystem till landets vårdgivare och omsorgsaktörer. Över 30.000 användare från både offentlig och privat sektor arbetar dagligen i bolagets flaggskeppsprodukt Combine, som i slutet av 2020 släpptes i en fullt reviderad version som den modernaste lösningen på marknaden. Pulsen ser de stora möjligheter som digitaliseringen ger inom välfärdsområdet både för brukare och för vårdgivare.

Vår mission inom Pulsen är att använda teknikens möjligheter och vår organisations kunskap för att skapa värde, inte bara för våra kunder, utan även för deras klienter och för samhället i stort. På få områden blir detta lika konkret synligt som inom omsorgsområdet där vi har haft ett engagemang i över 30 år. Att vi nu förstärker vår position även på den privata sidan tillsammans med ett så fint bolag som Humana tycker jag känns riktigt bra, kommenterar Pulsens koncern-vd Jonus Bartholdson.