Artikel
09 sep 2022

Pulsen Omsorg ställer ut på Socialchefsdagarna

Socialchefsdagarna utspelar sig på Svenska Mässan i Göteborg den 28-30 september 2022. Årets tema är ”Lust att leda, makt att påverka, mod att förändra”.

– Lust, makt och mod är kraftfulla ord. Det känns så härligt att använda dessa ord i relation till att leda socialtjänsten. Lust att leda, makt att påverka, mod att förändra – vilken energi dessa begrepp kan ge till ledarskapet! Så skriver Monica Persson, FSS ordförande och socialdirektör i Karlstads kommun, om årets tema.

Socialchefsdagarna är årets största socialpolitiska event och är en mötesplats för de som är verksamma inom det sociala området. Konferensen tar upp aktuella frågor i seminarier under fredagen den 30/9 med fantastiska föreläsare från hela Sverige. Under onsdagen och torsdagen den 28-29/9 kommer Pulsen Omsorg finnas på plats och ställa ut.

Möt oss där

Ni hittar Pulsen Omsorg i monter nr H03:11. Kika förbi för att prata om våra produkter, tjänster, tankar och idéer. Dela också gärna med er av era idéer för en smartare och mer medmänsklig välfärdsomsorg.

Läs mer om programmet för de tre dagarna här och ta del av mer information om konferensen. Vi ser fram emot att träffa er på plats!

Pulsen Omsorg ställer ut på Socialchefsdagarna 2022 i Göteborg